IOTA Nieuws
Alles over de cryptocurrency IOTA

IOTA kondigt Coordicide-oplossing aan

Met de lancering van de website van Coordicide onthullen ze met trots een blauwdruk voor de verwijdering van de Coördinator – een belangrijke stap in de richting van het realiseren van de belofte van IOTA als de eerste gedecentraliseerde en schaalbare DLT.

De website biedt een gedetailleerde inleiding tot de uitdaging van het opschalen van DLT. Degenen die meer vertrouwd zijn met deze technische uitdagingen, kunnen direct naar de hoofdinhoud springen – een beschrijving van de bouwstenen waaruit onze oplossing bestaat en de kenmerken en sterke punten van een post-coördinator-wirwar. Natuurlijk hebben ze ook technische artikelen opgenomen en moedigen ze u aan deze door te nemen.

“Het is zowel opwindend als nederig om ons huidige niveau van vooruitgang in zo’n korte tijd te hebben bereikt. Inderdaad, onze eerste onderzoekstop (ReSum) werd pas in februari van dit jaar in Barcelona gehouden” aldus de organisatie. De groei van de IOTA-stichting was een kritieke factor in deze recente successen. In november vorig jaar kondigden ze de oprichting aan van de IOTA Research Council, bestaande uit prof. Bill Buchanan, prof. Robert Shorten, onze onderzoeksdirecteur Moody Alam en mede-oprichter Serguei Popov. De enige focus van het team ligt nu op het actualiseren van de ideeën die op de website worden gepresenteerd – een doel waarvan zij geloven dat het bij uitstek haalbaar is.

Het verwijderen van de Coördinator uit het IOTA-netwerk zal een lang gezocht doel op het gebied van DLT realiseren: schaalbaarheid zonder centralisatie. De oplossing zelf is inherent modulair, wat betekent dat gebruikers de ultieme vrijheid hebben om het systeem aan te passen aan hun individuele behoeften. De implementatie ervan zal een belangrijke mijlpaal zijn in de doelstelling van de IOTA Foundation om een ​​DLT te maken die echt geschikt is voor ondernemingen.

 

Reacties zijn gesloten.