IOTA Nieuws
Alles over de cryptocurrency IOTA

IOTA kondigt samenwerking met Primority aan

Vandaag heeft de IOTA Foundation een partnerschap aangekondigd met Primority, een digitaal bedrijf voor voedselveiligheidsbeheer dat producenten van voedselproducten helpt de voedselveiligheid in voedselvoorzieningsketens te bewaken.

Het partnerschap omvat de ontwikkeling van een prototype-app waarmee consumenten gemakkelijk kunnen controleren welke allergenen in een voedingsproduct zitten wanneer ze overwegen een aankoop te doen.

Voedselallergie kan een dodelijke bedreiging vormen voor niet-bewuste consumenten. Maar zelfs de meest voorzichtige allergie lijders lopen een dagelijks risico wanneer ze zorgvuldig hun boodschappen halen.

Consumenten bereiken met IOTA

Door deze waardevolle informatie op te slaan in de Ledget van IOTA, de Tangle, kunnen consumenten zo volledig inzicht krijgen in de allergenen die ze willen vermijden door een streepjescode te scannen op slechts één app op hun telefoon. Consumenten kunnen dit doen zonder persoonlijke, gevoelige informatie te delen en zonder enige cryptocurrency te bezitten. Dankzij het toestandsloze karakter van IOTA kunnen voedselproducenten de gegevens naadloos delen via gevoelige microtransacties zonder complexe en kostbare bedrijfsmodellen en infrastructuur aan te pakken.

Reacties zijn gesloten.